Fri fragt ved køb over 500,-         Altid gratis levering i Ballerup Kommune         Gratis afhentning på lager

Drik Kvalitet!

Britt Kaffe

Café Britt startede som de fleste af os gør: med søgen efter god kaffe. Selvom Costa Rica har dyrket noget af verdens bedste kaffe i mere end hundrede år før Britt, blev al gourmet kaffe eksporteret. Costarikanere og turister havde kun adgang til kaffebønner af lavere kvalitetet som var forbeholdt landets eget forbrug. Men hvor mange mennesker ville have set dette som en barrierer så Café Britt det som en mulighed.

Café Britt er grundlagt i Costa Rica og har siden start været førende inden for Costa Ricas industri af gourmet kaffe. Vigtigere endnu har de på samme tid støttet de lokale costarikanske bøndere. Café Britts forpligtelse og ansvarlighed overfor bæredygtige arbejdsmetoder samt fair trade, er hvad der driver og er nøglen til denne virksomheds success.

Denne exceptionelle kaffe er skabt under forhold der overholder strenge arbejdsstandarder og kompensere medarbejderne retfærdigt. Denne etiske praksis har yderligere den fordel, at det er muligt at udvikle tætte personlige relationer til bønderne og modtage de bedste kaffebønner til gængæld.

Café Britt var en af de første kaffevirksomheder der anderkendte værdien i økologisk kaffe og det var dem som ledte an i den costaricanske kaffebranche for at udbrede bæredygtig produktion. De har endda hjulpet flere af kaffeplantagerne i deres søgen efter at blive certificeret økologisk af USDA (United States Department of Agriculture).

Alt vender tilbage til de kaffetraditioner om har været praktiseret i årtier. Kaffedyrkning bliver taget seriøs fordi costarikanerne ved, at det representere meget mere end bare en drik. Kaffe er en af de bedste måder hvorpå man kan nyde livets mest dyrebare øjeblikke - både de små og store. Café Britts kulturelle og kulinariske lidenskab har hjulpet Costa Rica til at blive en af verdens førende kaffeproducenter.

Kaffen fra Café Britts overfylder følgende internationale standarder:

Kvalitetssikring

ISO-9001:2000: Café Britt har opfyldt eller overgår internationale kvalitetsstandarder indenfor ledelse og processer i henhold til den fuldendte vurdering af en uafhængig myndighed.

Miljøvenlige procedurer

ISO-14001:2004: Costa Ricas officielle standardssikringsmyndighed har certificeret, at hele Café Britts drift foregår i overensstemmelse med iternationale standarder for miljøbeskyttelse. Denne certificering bekræfter vores ansvar og dedikation i udvikling af miljø- og jordvenlige praksisser for alle vores producenter og ydelser.