Fri fragt ved køb over 500,-         Altid gratis levering i Ballerup Kommune         Gratis afhentning på lager

Kend din kaffe!

Hvor godt kender du din kaffe?

Meget kaffe som er tilgængelig i Danmark er faktisk blandinger af kaffe som dyrkes i flere forskellige lande. Vi mener, at kaffe skal være så ren som muligt, derfor tilbyder vi KUN kaffe fra Costa Rica, og i vores produktbeskrivelser kan du spore præcis fra hvilken region hver specifik kaffe kommer fra.

Som Danmark, er Costa Rica et lille land der, for at kunne konkurrere på verdensmarkedet mod andre kaffeproducenter, i årtier har fokuseret på, at kunne tilbyde og levere et produkt af enestående og fremragende kvalitet. Særligt med kaffe, har landet fået et verdensomspændende ry for at producere en af de bedste.


Costa Rica har 8 områder særligt velegnet til kaffedyrkning langs landets syv provinser (klik på regionerne for at læse mere).


Disse otte områder producerer hver især unikke bønner med særlige egenskaber og smag. Vi tilbyder kaffe fra Tarrazú, de Centrale and Vestlige dale samt Bruncaregionen. På grund af forskellene i højde og vejr, er der stor variation i de smagsnoter som kaffebærrerne fremkalder. Kaffen udvikler sig også forskelligt, når den brygges alt afhængig af, hvilken ristning vores Roast Master har valgt til at supplere kaffens naturlige kvaliteter med, for at afspejle mangfoldigheden af den kaffe, der er tilgængelig i Costa Rica.

Højdepunkter for den costarikanske kaffe

100% Arabica Kaffebønner

Støtter lokalsamfund og bæredygtigt miljø

Kaffen er håndplukket bær for bær

Frugtbart land med vulkansk oprindelse

Mikroklimaer ideel til kaffedyrkning


Vil du vide mere?

Tag et kig på følgende korte dokumentar produceret af Costa Ricas Kaffe Institut (Instituto del Café de Costa Rica)