Fri fragt ved køb over 500,-         Altid gratis levering i Ballerup Kommune         Gratis afhentning på lager

Vi fejer Costa Ricas 200 års uafhængighed!

Hele september måned tilbyder vi GRATIS LEVERING

Om os

Fra Costa Rica til Danmark

Kaffetico er en lille dansk virksomhed der ønsker at tilbyde danskerne en lækker kvalitetsfyldt costaricansk kaffe. Kaffetico er en ordleg af dansk og costaricansk eftersom, Tico er det costaricanerne selv kalder sig og dermed også et symbol på, at kaffen er 100% lokal costaricansk.

Virksomheden er udsprunget af vores personlige glæde i at drikke kaffe, men ikke bare kedelig smagsfattig kaffe. Derimod kaffe hvor man nyder hele oplevelsen lige fra øjeblikket hvor lysten til en kop trænger sig på, til den dejlige duft når kaffen brygges, hver en tår og til sidste dråbe. Vores motivation for at importere og tilbyde denne kaffe i Danmark, skyldes som de fleste andre hverdagens søgen på en god kop kaffe. Dertil er inspirationen fundet i de mange danskere der har prøvet kaffen under besøg i Costa Rica eller som har modtaget den som gave vi har medbragt. Vi har endnu ikke mødt nogen, som ikke har kommenteret den dejlig duft og gode smag. Vi står inde for det produkt vi tilbyder og værdsætter selv alt hvad angår dyrkning og produktion af kaffen, dens kvalitet og ikke mindst dens smag.

Derfor har vi lavet en aftale med Café Britt i Costa Rica om at importere deres kaffe til Danmark. Britt er en social- og miljøvenlig virksomhed med mere end 30-års erfaring og med samme lyst og princip om kun at tilbyde kaffe af den bedste kvalitet.