Persondatapolitik

Hos KAFFETICO respekterer og ønsker vi selvfølgelig at beskytte dit privatliv. Når du køber varer hos os beder vi dig derfor kun om oplysninger der er nødvendige for at kunne levere varen til dig og betjene dig på bedste vis.

Ved køb hos KAFFETICO registreres følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, e-mail. Personoplysningernes opbevares i 5 år hos KAFFETICO hvorefter de slettes. KAFFETICO forbeholder sig dog retten til at anvende dine oplysninger internt til statistiske formål for at lave servicerelaterede undersøgelser. Oplysningerne holdes dog fortrolige og videregives ikke til en trejdemand. Du kan altid skrive for at få information omkring hvilke oplysninger vi har på dig. Du har i henhold til persondataloven altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, hvilket kan ske via e-mail.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Denne information anvendes normalt ikke, men kan bruges i en evt. politiefterforskning af f.eks. misbrug af stjålne betalingskort

Brug af cookies anvendes for at huske dine indstillinger samt indkøbskurven i webshoppen. Disse kan til enhver tid slettes i din webbrowsers indstilling.